Prieks sportot un sadarboties!

11.februārī  sākumskolas skolēni  piedalījās sporta dienā.

Šoreiz skolēni sportoja jauktās komandās – katrā komandā bija bērni no otrās līdz ceturtajai klasei. Tā skolēni mācījās atbalstīt komandas biedrus, būt iecietīgi un pārbaudījumu laikā rīkoties saskaņoti. Lai sasniegtu labus rezultātus, uzdevumi bija jāpilda precīzi, ātri un, pamācot jaunākos komandas dalībniekus. Katrai komandai bija arī piekto klašu skolēnu atbalsts. Vecākie skolas biedri palīdzēja arī novadīt pārbaudījumus, tiesāt tos un apkopot rezultātus. Paldies visiem palīgiem!

Pasākuma sākumā skolēni izdomāja komandas nosaukumu un izveidoja plakātu.  Tā sacensībās piedalījās ”Lieliskais 12”, “Skorpioni”, “Gaisa spēki”, “Ašie knašie”, “Ātrie”, “Sportisti”, “Labākie”.

Komandas cīnījās par katru punktu. Tikai viens punkts šķīra otrās vietas ieguvējus no pirmās. Arī pārējo komandu rezultāti bija ļoti līdzīgi. Tā sīvā cīņā šoreiz labākie panākumi bija komandai “Gaisa spēki”, bet balvas bija nopelnījis katrs sacensību dalībnieks.

Kopīgi piedzīvojām gandarījumu un lepnumu par tik aktīviem un enerģiskiem skolēniem, kam sports un veselīgs dzīvesveids sagādā prieku!